Regn och Sol

Rid tur i regn kan faktiskt vara mysigt, eller kanske inte mysigt. Mer uppfriskande kanske ? Blev iaf en regn tur med lilla Chappe idag. Fick sällskap av kerstin och Òsk så vi tog en tur på Mink. Blev lite klättring, nått som Chaplin verkligen behöver! Blev mest skritt och trav idag men han kändes helt okej, var dock väldigt tung i handen och ville gärna passa i skritten idag. Men tror att han blir lite stressad när Òsk är med för han ska ha så bråttom hela tiden och då tänker han inte på hur han går.

Klippte lite i Chaplins man idag också, det som var tunnast och mest slitet. Men snart ryker hela mannen och han får en snygg kort klipt man ! Me like! Gillar mer när det är korta mannar, visst är det snyggt med långa också. Men vissa hästar ser förjävliga ut i det. Som Chaplin, hans hals blir smal som en pinne och han ser 20 år äldre ut. Med en kort man så ser han ung och fräsch ut. Halsen blir grövre och mycket snyggare!
Pony fick också lite kärlek idag! Stod och pysslade en stund med honom innan vi tog oss en tömkörnings tur. Solen hade kommit fram så jag vart helt slut! Man tränar både kondition och styrka av att tömköra Pony.. Blev en hel del travande och Pony jobbade på super bra idag ! Framförallt , inget snubblande !
Pony fick även ta några tuggor gräs idag. måste börja smyg vänja lite nu. Snacka om att Pony vart lycklig ;)

Chaplin innan vi ska ut på tur.



Chaplins nya grimma från Hööks. ( Tror att det är den som kostar 59 kr )

SUper snygg iaf!



Lill gubben i hagen :)



På G ut :)



Ute på tur :) Svårt att ta bild sammtidigt som man tömkör ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0