dåliga besked..

Var inte så bra ställt med Osk. Visade sig att hon hade en spricka i benet och ålders tecken . Ser inte så posetivt ut. Just nu står hon på boxvila. Så vi får hålla tummarna på att det kommer gå bra för lill tjejen! Hon hade iaf gått på transporten lika duktigt och säkert som hon gjorde från början, var alltså bara tjurigheter i går som vi trode!
Fina tjejen !

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tråkigt med hästen, men hästen min stallkompis hade innan fick en fraktur i ena bakknät för 2,5 år sedan. Minns inte hur lång tid det tog, men nu är han som han ska iaf. :)

2011-07-11 @ 18:48:01
URL: http://parellikusken.blogg.se/
Postat av: Camilla

SV: Nästa gång får du stalla och hälsa. :)

2011-07-11 @ 18:48:55
URL: http://parellikusken.blogg.se/
Postat av: Camilla

SV: Nä, den paddocken får du rida bäst du vill i.



Den skylten gäller inte, de har varken fått tillstånd från vägföreningen eller länsstyrelsen för att sätta upp skylten. När stallkompisen ringde länsstyrelsen så sa de att man kunde anmäla han som satte upp skylten.



Är "Rövar'n" (han som äger stängselfabriken och kör som en idiot med sin lastbil) som satt upp den. Och skulle han säga nåt så är det bara att be honom visa tillståndet från länsstyrelsen, för nåt sånt har han inte.



Jag har kört och ridit där som vanligt ändå, dock är det väl viktigt att alltid sparka undan hästbajs för att hålla folk vänligt inställda till oss.

2011-07-11 @ 19:27:56
URL: http://parellikusken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0